Golf i Barcelona

Spela i fotspåren av Open de España

Open de España kommer till PGA Catalunya

Spela golf på mästerskapsbanor, Open de España

Open de España

 Spela i fotspåren av den prestigefyllda tävlingen Open de España. Tävlingen har en mycket lång tradition och har spelats sedan 1912 med endast några års uppehåll. Regerande mästare är  fransmannen Raphaël Jacquelinsom tog hem prissumman å 1 500 000 Euro. Tidigare vinnare är bland andra  Arnold Palmer, Seve Ballesteros, Bernhard Langer och Nick Faldo. Den har spelats på flera underbara banor i Spanien som San Cugat, SotograndeLa MangaPalsTorrequebrada, Las Brisas, El Saler, San Roque.

PGA Catalunya Resort välkomnar tillbaka Open de España 15-18 maj, 2014.  Detta blir tredje gången anläggningen får förtroendet att vara värd. Tidigare hade den spelats här 2009, då fanns spelare med som  John Daly, Colin Montgomerie och Miguel Ángel Jiménez. Över 40.000 åskådare kom tillsammans för att se en topp europeisk turnéhändelse. Vid slutet av en intensiv och dramatisk turnering var vinnaren av detta prestigefyllda evenemang fransmannen Thomas Levet med en poäng på 18 under par, två slag före tvåan, Fabrizio Zanotti. Soren Hansen från Sverige hade skillnaden av att skjuta ett banrekord 63 på dagen. År 2000 spelades den även här hade tidigare hållits på Stadium Course på PGA Catalunya Resort.

PGA Catalunya Resort är en av Golf Joy Travels  absoluta favoriter. Det är en golfanläggning som man bara måste uppleva på plats. Den är belägen en timme norr om Barcelona i ett kuperat landskap med bara vacker natur, ett läckert hotell och två suveräna golfbanor. Tävlingen spelas på PGA Stadium.  
>> Läs mer om Golfresa till PGA Catalunya

Real Golf Club El Prat
Real Golf Club El Prat

2015 kommer Real Golf Club El Prat att vara värd för tävlingen, det är ännu en riktig pärla i Costa Brava. Det är nyligen man öppnat upp sina dörrar för gäster med ett nybyggt hotell i anlutning till de fina golfbanorna designad av Greg Norman.  
>> Läs mer om golfresa till El Prat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: