golf och fotboll Golfresa

Kombinera golfresan med att och se fotboll live!

Kombinera golfresan med fotboll
Kombinera golfresan med fotboll, live

Kombinera det bästa av två världar – golf och fotboll! 

”De första nittio minuterna är de viktigaste.”
Bobby Robson

 Fyll din golfresa med ännu mer bollupplevelser!

Kombinera din golfresa med att uppleva fotboll på plats – Live! Hamburg, London, Liverpool, Milano, Rom, Barcelona,  Malaga är platser för golf på härliga banor och även scenen för de bästa ligorna och bjuder på toppmatcher med de bästa spelarna! Det är bäddat för en resa utöver det vanliga!

Match på Imtech arena i Hamburg
Bundes Liga HSV

Currywurst mit ein Bier bitte!

Hamburg kan stolsera med den fina, imponerande Imtech Arenan som rymmer ca 57 000 åskådare och det brukar vara fullsatt på HSVs matcher. HSV är den enda klubben i Tyskland som alltid har spelat i Bundesligan sedan serien infördes 1963. Har du inte varit på en fotbollsmatch i Tyskland blir du nog förvånad över vilken folkfest det är!
Golfanläggningen Treudelberg är en modern golfresort med 27 hål, en grön oas vid det stora naturreservat Alstertal en kvart från centrala Hamburg en pulserande stad som har mycket mer än fotboll i toppklass att bjuda på. Utbudet av shopping, restauranger och nöjen gör ingen besviken.

Golf och fotboll i Italien
Följ Serie A i Italien, San siro

Italien andas fotboll!
Av alla oviktiga ting i världen är fotboll den viktigaste.

(Johannes Paul II)

Bienvenuti a Milano!Ett par timmar med flyget och du är framme i Milano en stad som sjuder av liv, här finns allt som de två suveräna fotbollsklubbarna Milan och Inter, Monza med F-1, shopping och god mat!

Utgångspunkten för golfresan är den fina golfanläggningen Le Robinie som ligger en kvart från Malpensas flygplats och en halvtimme från Milanos stadskärna.  Golfbanan är designad Jack Nickulas. Det är en omväxlande och något kuperad parkbana golfbana som är en rolig och utmanande golfupplevelse. Efter en golfdag väntar Milanos puls, shopping, god bit mat och en match på San Siro. Det är inte mycket som överträffar en bra fotbollsmatch på San Siro när Milan spelar, extra krydda blir det om man prickar in en Serie A match där Milan och Inter kämpar om vem som är bäst i stan. Precis som Roma och Lazio gör i Rom. Det är alltid lika roligt att få uppleva de fanatiska italienarna på plats på matcherna där storspelarna hyllas som gudar.

Följ Premier League på plats i London, Liverpool eller Manchester
Golf och fotboll i England!


Golf och Premier League!
Följ världens mest bevakade fotbollsliga live på plats. Den är rankad etta i UEFAs ranking över ligor  och vilken annan liga har så mycket dramatik och underhållning som Premier League?  Premier League, engelska proffsligan för fotbollsklubbar, bildades 1992 ligger överst i det engelska ligasystemet. 20 lag spelar i Premier League varje år, varav de 3 första lagen blir direktkvalificerade till UEFA Champions League medan de fjärdeplacerade laget får kvala till turneringen.

Det är inte mycket som slår stämningen på läktarna när sånger drar igång, eller egentligen börjar det redan på puben innan med en eller annan pint innan det är dags för att gå in på de klassiska arenorna som Anfield, Old Trafford och Craven Cottage. London har många topplag att välja mellan, boendet är på Manor of Groves en fin golfanläggning som ligger lättillgängligt med pendeltåget.
Liverpool och charmiga Southport med boende på det centralt placerade The Ambassador är en perfekt bas för golfspel med många superfina banor nära hotellet.

Barcelona på Camp Nou och golf på El Prat
Följ Barca live på Camp Nou och spela Greg Normans fina bana på El Prat

Golf, fotboll och Barcelona, kan det bli bättre?

Barcelona är en pulserande världsstad som erbjuder det mesta – enastående kultur, spännande arkitektur, sol och bad, livligt nattliv, fantastisk gastronomi och självklart fotbollsklubben Barcelona FC som håller till på den mäktiga Camp Nou stadion. När Barca bjuder upp till dans på ett fullsatt Camp Nou finns det inget bättre för en sann fotbollsälskare. Stjärnorna som Messi, Neymar, Xavi, Iniesta, Ronaldo, Özil, Benzema m fl hittar man inte i många andra ligor.

Tapas i Barcelona
Tapas!

Ladda med tapas och en cerveza på någon bar innan det bär av till matchen. För matcher i La Liga gäller att matchdagen kan ändras från söndag till lördag med kort varsel. Här bor man 20 minuter från Barcelona intill den exklusiva 45 håls golfanläggningen El Prat på det moderna Doubletree by Hilton Hotel La Mola.

>> Golf och fotboll 

Kolla in aktuella matcher till alla ligorna på www.footballtravel.se 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: